Witam
Trafiłem tutaj ze strony battlefield.pl gdzie wyczytałem sporo pozytywnych opinii na Wasz temat.
Jako że podoba mi się Wasze "motto" czyli gra tylko, a w każdym razie głównie, dla rozrywki, bez specjalnego napinania się, postanowiłem się zarejestrować, ponieważ czasem brakuje mi ludzi z którymi można tak pograć na luzie, jednocześnie "zgrywając się" poprzez jakiś komunikator głosowy.
Parę słów o mnie, mój rocznik to '74, żonaty, dzieciaty - syn 3 lata. FPS'y to poza Diablo i Cyvilization jedyne gry jakie mnie na dłużej przy sobie zatrzymują i jakimi się interesuje. Z racji pracy i rodziny gram sporadycznie, aczkolwiek po zakupie BFBC2 staram się aby to było regularnie
.
Moja przygoda z FPS'ami zaczęła się od Dooma, w którego zdarzało i się pograć w wirtualnym hełmie i powiem, że lepszą zabawą było obserwowanie gracza niż granie samemu
, potem Duke Nukem i cała reszta rozmaitości. W domu oprócz BFBC2 posiadam: CoD MW, Far Cry2, OFP2, no i moje ulubione QW:ET, gierka która niesamowicie przypadła mi do gustu, aczkolwiek została ostatnio zdetronizowana przez BFBC2.
Z serii Battlefield grałem w "jedynke" oraz dema 2142 i Vietnam.
To tyle słowem wstępu, a reszta wyjdzie "w praniu".
A no i bym zapomniał, w akcie urodzenia mam wpisane Andrzej