- jacy się grzeczni zrobili
- a jacy wrażliwi
- i przy okazji ciut zmyślają
1. nikt z nas nie miał do was pretensji o przejmowanie pojazdów na mapie tylko o włażenie z buta do naszych baz i stealing
2. pierwsze słowo które zaliczam do obraźliwych padło na TSie z ich ust po moim ...gracie jak nooby pomimo iż wcześniej wam mówiłem jakie są tu zasady i prosiłem o ich przestrzeganie bo admin pilnuje... - czyli spierdalaj. Widocznie usłyszeli lub skojarzyli tylko słowo nooby - reszta jest nie istotna. Po co komuś jakieś zasady, regulaminy ? Oto Polska właśnie przynajmniej wg. co niektórych wyznających moralność Kalego. Bo Kali kraść może ale jak Kalemu ktoś coś zrobi to... olaboga.
3. to jest serwer ffa i grają tu różne osoby w tym takie dla których celem są staty i k/d ratio a stealing po prostu psuje im cały fun (abstrahując o sensie gry dla statów
) - jak sami widzicie serwer Browarów jest wieczorami pełen ludzie tu wracają pomimo iż do najlepszych pod względem technicznym przecież nie należy. Po prostu wiedzą , że jest tu ktoś kto pilnuje zasad. I odpowiada im to...
A ja was kuźwa na mumblu broniłem - bo tu za zauważony baserape i stealing w podboju leci automatycznie kick a później ban. Polecieliście kiedyś ? Grzeczność wymaga aby gość w obcym domu przestrzegał zasad domowników. Wtedy jest mile widziany. Tak trudno to zrozumieć ?
tyle tytułem wyjaśnienia...
I żeby dzwońcom udowodnić ze nie robiłem tego jak to ładnie określili
"po trupach do celu"... - IMO oceniacie to własną miarą.
Z dniem dzisiejszym rezygnuje ze statusu BroWara, zdejmuje tag i gram z BroWara'mi dalej bo są świetną, dojrzałą paczką która jeszcze nigdy odkąd ich znam nie postąpiła tak jak HA na TS'ie. Faktycznie wyszło dość głupio i podejrzanie jednego dnia kandydat a drugiego po "przygodzie" na TS'ie już [BroWar]. Mogliście odnieść takie wrażenie -przyznaje. Choć powiem wam szczerze to że mam Browara przed nickiem nic dla mnie w grze nie zmieniło. To tylko czy raczej aż - świadectwo akceptacji danej osoby przez grupę innych osób - dla mnie niezmiernie cenne i zaszczytne. Ale nie po trupach do celu... o nie, nie jestem z PiSu
na koniec
Dla mnie baserape, stealing czy inne nieczyste zachowania w grze są do przełknięcia- z reguły wystarcza ostrzeżenie lub kick na kilka minut. Ale nie zachowania które w gronie normalnych ludzi uchodzą za obraźliwe. A tak Exilku się na TS'ie zachowałeś. Dzieli nas zbyt duża różnica wieku abym mógł to potraktować z przymrużeniem oka.
Przyznam też , ze włażąc drugi raz na TSa z tym samym problemem byłem już dość wkurzony i zmęczony tą całą sytuacją.